Uitgeverij EduHint (voormalig OVD)

 

Co-auteur Engelstalige geschiedenismethode Bricks-History voor vmbo/mavo en Havo / VWO

Uitgeverij Edit5

 

Co-auteur van MaatWerk+ 'Loopbaan en burgerschap in de beroepspraktijk'. Op dit moment bestaat MaatWerk+  uit twee uitgaven: Verpleging & Verzorging en Groensector.

First Care

 

Opzet en implementatie van een e-learning leerplein voor zorginstellingen.

Laudius thuisstudies

 Auteur en vormgever van de thuisstudiecursus 'Kunst en Antiek' voor studiewereld Laudius.                                   Klik hier voor meer info.

 

Leeuwarder Courant-historisch archief

 

Een ruime en rijk geschakeerde selectie aan oorlogsnieuws, van klein tot groot, is de grondslag voor de website. De collecties van het Verzetsmuseum Friesland en van Tresoar verrijken dit pakket met waardevol historisch materiaal, zowel foto’s, affiches, documenten alsmede een groot aantal persuitingen. I.o.v. Stichting Digitaal Archief schreef ik hiervoor drie digitale lesbrieven, gericht op de groepen zeven en acht van het basisonderwijs.

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff

 

Co-auteur van Traject V & V Flexibel, een verzameling digitale leermiddelen van uitgeverij ThiemeMeulenhoff voor de opleidingen zorghulp, verzorgende en MBO-verpleegkundige. 

'Bijzonder alledaags'

 

Samenstelling van en tekstbijdrage voor 'Bijzonder alledaags', een overzicht van het werk van kunstenaar Ger Stallenberg.

Uitgeverij Nijgh Versluys

 

Een vijftal lesbrieven geschreven voor het vmbo, gekoppeld aan dvd's van National Geographic waaronder 'Rome, de eeuwige stad'. I.o.v. uitgeverij Nijgh Versluys. 

Hoe Romeins ben jij?

 

Een informatieve website met uitdagend lesmateriaal en tips voor een goede voorbereiding en een succesvol bezoek aan de Musea Via Romana (Archeologisch park Xanten, Museumpark Oriëntalis en Museum Het Valkhof). Het motto: 'hoe Romeins ben jij?'
Operationeel vanaf najaar 2008. Co-auteur en redactioneel werk verricht i.o.v. Stichting Som Onderwijs en Milieuprojecten.  

 Mega

 

Vmbo-methode voor het leergebied Mens & Maatschappij van uitgeverij Nijgh Versluys. Co-auteur en redacteur voor 12 katernen + 2 infoboeken.  

MegActueel

  

Maandelijkse actuele lesbrief voor vmbo met een grote diversiteit aan onderwerpen i.o.v uitgeverij Nijgh Versluys.  

FLITS

  

Actuele lessen met thema’s uit het nieuws, bestemd voor groep 7-8.

PGM-Magazine

  

Persoonsgericht magazine voor mensen met dementie.

©2004-2023 a3tekst - Alle rechten voorbehouden